Dag van je Leven botendag heeft boten nodig

Zaterdag 16 juni, traditioneel de dag voor vaderdag, organiseert Stichting Dag van je Leven weer haar jaarlijkse botendag. Meer dan 300 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking gaan die dag het water op aan boord van vele soorten boten. Van sloepen en speedboten tot aan zeilboten of luxe moterjachten, alles kan mee varen. Iedereen die een boot heeft en het leuk vindt om gehandicapte mensen met hun begeleiding of familie te laten genieten van de mooie Westeinderplassen is uitgenodigd om te varen. De botendag is al jaren een succes, maar de organisatie is wel afhankelijk van booteigenaren.

 

Polonaises

In samenwerking met Stichting Ons Tweede Thuis worden mensen met een beperking uitgenodigd en ieder jaar worden dat er meer. Daarom is de organisatie hard op zoek naar booteigenaren die tussen 10.00 uur en 14.00 uur een rondje willen varen. Vertrek- en eindpunt is bij jachthaven Kempers bij Leimuiden, alwaar er in de loods muziek en optredens zijn. De ervaring leert dat er heel wat gedanst wordt en polonaises gelopen worden.

Meedoen?

Schrijf snel in door het invullen van het inschrijfformulier of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw gegevens, type boot en hoeveel personen u mee kunt nemen.  

 

Inschrijven Botendag 2018

Plaats voor een rolstoel ja
Stuur mij een kopie van de inschrijving